Skønhedsbehandlinger hos Nygart Privathospital

Hos Nygart Privathospital var vi blandt de første til at tilbyde permanent hårfjerning, karlaserteknikken IPL, filler- og Botoxbehandlinger. Igennem årene har vi udvidet tilbuddet til at omfatte blandt andet en lang række rynkebehandlinger og hudforyngende behandlinger som Biophora peeling, Edermastamp og Dermaroller.

Vi uddanner løbende vores personale i nye metoder, og tilsammen betyder det, at vi altid kan tilbyde præcis den behandling, der bedst kan møde dine ønsker til resultatet.

Inden du får foretaget en behandling, får du altid en grundig forundersøgelse, hvor vi lytter til dine ønsker og forhåbninger. På den måde kan vi tilbyde den behandling, der hjælper dig bedst – og afstemme forventningerne.

Plastikkirurgi og plastikoperationer i København og Lyngby

Hos Nygart Privathospital udfører vi omkring 1.000 brystoperationer årligt, og derudover har vi solid erfaring med kosmetiske plastikoperationer som ansigtsløft, øjenlågsoperationer, fedtsugning og maveløft. For nogle patienter udspringer ønsket om en operation af aldring eller et stort vægttab – for andre handler det om velvære og ønsket om et smukt ansigt eller en mere harmonisk krop. Vi modtager alle henvendelser med samme åbenhed og forståelse for netop det, der får dig til at tage kontakt.

Har du spørgsmål om plastikkirurgi eller plastikoperationer, er du meget velkommen til at tage fat i os i København, Aarhus eller Lyngby. Vi tilbyder dig gerne en gratis individuel konsultation, hvor du kan få præcise svar i forhold til netop dine ønsker og din krop.

Du finder Nygart Privathospital i både Aarhus, Lyngby og i hjertet af København. Plastikkirurgiske operationer udfører vi dog kun i klinikkerne på Sjælland.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: