15 års kirurgisk erfaring

Nygart består af et tværfagligt team, der favner både operationslæger, narkoselæger, sygeplejersker, kosmetologer og administrative medarbejdere. Nygart repræsenterer således utallige års erfaring inden for vores forskellige specialer.

Hvert eneste år gennemfører vi intet mindre end omkring 1.000 brystoperationer – herunder brystforstørrelser, brystløft og operationer. Disse operationer giver alle ny harmoni – både udvendigt og indvendigt – hos vores patienter.

Vi er ikke kun specialister inden for kosmetiske brystoperationer. Vi er det også inden for bl.a. maveplastik, fedtsugning, ansigtsløft og øjenlågsoperationer. Dertil kan vi hjælpe dig med at korrigere ar, der aldrig er blevet pæne, næsoperationer, ører og modermærker.

Firstmovers inden for skønhedsbehandlinger

Hos Nygart var vi blandt de første danske klinikker til at tilbyde permanent hårfjerning, IPL hudforyngelse og injektionsbehandlinger med fillers og Botox. Det kan du drage stor nytte af i dag. Med over 15 års erfaring er vi nemlig blandt de allerdygtigste behandlere inden for vores område.

Nygart: Hos os mærker du forskellen

Nygart gør meget for at skabe en glad hverdag på tværs af alle vores fagligheder. Vi har stor respekt for hinandens specialer, og vi har det som fælles mål, at du som patient bliver mødt med et stort overskud – hver eneste gang.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at ringe, kigge forbi en af vores klinikker eller bestille tid til en personlig forundersøgelse. Du finder os i både Aarhus, Lyngby og centralt i København.

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: