AK Nygart på de sociale medier

På Facebook og Instagram

Lægger du vejen forbi vores Facebook eller Instagram, vil du hurtigt opdage, hvor populære vi er på disse sociale medier. Med en følgerskare på 15.000 personer på Facebook og små 7.000 personer på Instagram, kan der næppe sås tvivl om vores evne til at tale til folket med spændende historier.

På Facebook og Instagram kan du læse forskellige beretninger om personer, der har været under kniven hos AK Nygart, og som fortæller om deres oplevelse. Der er tale om historier, som kan være til stor hjælp og inspiration for alle de, der måske sidder derhjemme og overvejer, om de nu også for alvor har mod på at få foretaget en operation. Her kan det være oplagt at tjekke vores Facebook og Instagram, da dette kan give et bedre indblik i, hvad det helt konkret vil sige at få foretaget et kosmetisk indgreb hos Nygart.

Vi er også på andre sociale medier

Det er ikke kun på Facebook og Instagram, mens også på en masse andre sociale og digitale medier, vi er til stede. Disse tæller bl.a. Storify, TwitterCrunchbase, YouTube og LinkedIn.

På disse sociale medier udgiver vi løbende indlæg, der giver dig et tydeligt indblik i, hvem vi, AK Nygart, er virksomhed. Siderne opdateres jævnligt med både nyheder og information, og du kan på denne måde hele tiden være opdateret på, hvad vi foretager os.

Læs anmeldelser om AK Nygart på Trustpilot og Mylooks

På de to almeldelses-sites Trustpilot og Mylooks kan du læse en lang række anmeldelser om os. Faktisk har Nygart 5/5 stjerner (på baggrund af hele 91 anmeldelser) på Mylooks, alt imens vi har en Trustscore på 7,5/10 på Trustpilot, baseret på 17 anmeldelser.

Tallene taler sit eget tydelige sprog, og vi viser dem også med glæde frem. På den måde kan potentielle kunder dykke ned i dem og vurdere, hvorfor det kan være en god ide at vælge Nygart, når de skal have foretaget en kosmetisk behandling.

Se denne video, hvor kendissen Anne Due fortæller om sin brystforstørrelsesoperation (BFO)

Læs mere her: http://www.erhverv.org/nygart/

 

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: