Brystforstørrelsesoperation – før eller efter graviditet?

Er du gravid, eller planlægger du at blive det? Og overvejer du samtidig at få en brystforstørrelsesoperation? Hos AK Nygart ved vi, at det er helt naturligt at blive i tvivl om, hvorvidt graviditet og en BFO kan gå hånd i hånd sammen, og det er netop dette spørgsmål, dette indlæg tager op.

Du ved nok, hvad der sker, når du bliver gravid: Dine bryster bliver større. Det skyldes, at dine mælkekirtler udvikler sig og bliver klar til at modtage den lille baby med et skud af den allerbedste næring. Efter graviditet og amning er det så meget almindeligt, at huden bliver en smule slappere med det resultat, at dine bryster kommer til at hænge lidt mere.

Skal du vente med brystforstørrelsesoperationen?

Spørgsmålet er nu, om du kan amme med implantater i brysterne, eller om du skal vente med at få en brystforstørrelsesoperation til efter din sidste graviditet.

De fleste kan amme uden problemer efter en brystforstørrelsesoperation. Har du ingen klar ide om, hvornår du skal være gravid, er der derfor ingen grund til, at du holder dig tilbage med en BFO. Brystforstørrelse og amning er nemlig i langt de fleste tilfælde muligt, da de brystimplantater, der lægges ind i dag, som regel er så nænsomt lagt ind, at både mælkegangene og mælkekirtlerne i brystet forbliver uberørte.

Er du omvendt gravid – eller ved du, at du skal være det inden for en kort tidshorisont – vil det dog være en fornuftig ide at vente med din brystforstørrelsesoperation til din graviditet og amning er et overstået kapitel.

Har du ingen graviditetsplaner, bør du ikke holde dig tilbage

Uden graviditetsplaner vil vi hos Nygart altså altid anbefale dig at følge dit hjerte. Er du en pige på de 20-25 år, er det almindeligt ikke at have planer om graviditet, og har du et ønske om større bryster, behøver du ikke holde dig tilbage, blot fordi du engang i fremtiden skal have børn. Der kan jo gå mange år, før det sker, og det er som oftest helt uproblematisk at amme med implantater i dine bryster.

Almindeligt med BFO efter graviditet

At du godt kan få en BFO før din graviditet, er ikke ensbetydende med, at det ikke også er almindeligt, at kvinder får en brystforstørrelsesoperation efter deres graviditet. Der findes ikke præcise tal for det, men det er – ud fra en ekspertvurdering – særligt kvinder, der er færdige med at få børn, der lægger sig under kniven og får en BFO.

En af de kvinder, der har gjort det, er celebrity’en Anna Due. Hun har fået en BFO hos AK Nygart, for som hun siger: ”Det er bare surt, når man har haft Danmarks flotteste bryster, at de så sidder, som de gør nu. Så det er derfor, jeg får dem lavet.”

Se klippet med Anne Due her:

Overvejer du BFO? Kontakt AK Nygart!

Er du i tvivl om, hvornår det rigtige tidspunkt er for dig at få en BFO, så kom ind og tag hele snakken og få vendt alle dine tanker med os hos AK Nygart.
Bare husk at bestille en forundersøgelse på telefon 70 27 57 57 eller online. Det er ganske gratis!

Læs mere her.

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: