Fra Nygart til AK Nygart

Vidste du godt, at Jesper Nygart, stifteren af Nygart, solgte Nygart Privathospital sidste år. Dermed fik vi ny ejer: Det velrenommerede svenske Akademikliniken. Som resultat smelter vores to navne sammen, og fra første december 2017 hedder vi derfor AK Nygart.

Nygart har fået Nordeuropas største kosmetiske privathospital i ryggen

En ting er et navneskift. Det er der ikke noget synderligt interessant i i sig selv. Noget andet er, hvad navneforandring dækker over – hvilke organisatoriske ændringer, den involverer.

Med fusionen mellem Nygart Privathospital og Akademikliniken har Nygart fået Nordeuropas sørste kosmetiske privathospital i ryggen. Akademiklinikken tilbyder Skandinaviens største udvalg af plastikkirurgi, æstetiske injektionsbehandlinger og medicinsk hud- og kropspleje.

Dertil er Akademikliniken rent fagligt i en liga for sig. De – eller snarere vi – er internationalt anerkendte, bl.a. fordi de med stor succes videreuddanner behandlere inden for både plastikkirurgi og injektionsbehandlinger som Botox og fillers.

Alle danske aktiviteter samlet hos os

Du kan være helt rolig. Når du kommer hos os, er vi stadig den Nygart, du kender. Vi tager imod dig med samme nærværende personale, vi bruger samme åbne tone, og vi har ikke mindst samme seriøse indstilling til det, vi laver.

Og nårh ja, du finder os stadig i både København, Aarhus og Lyngby.

Nye produkter

I 2017 introducerede vi Akademiklinikkens lækre kosmetiske cremer. På den anden side af nytår skal der nok komme til at ske meget mere på den front. Vi vil holde dig opdateres herom, så du ikke går glip af noget.

Hos Nygart – eller AK Nygart – glæder vi os til at se dig!

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: