Nygarts rynkeguide

Er du begyndt at få rynker, eller har du haft det i længere tid uden at vide, hvad det egentlig er for nogle rynker, du har?

En rynke er ikke BARE en rynke. Det er forskel på dem, og det ved Nygart alt om. Derfor har privatklinikken lavet denne rynkeguide, så du kan blive klogere på dine rynker.

Savner du dit yngre jeg?

Måske savner du dit yngre jeg, når du kigger i spejlet. Men fortvivl ej. Hos AK Nygart er rynkebehandlinger et speciale, og det er helt individuelt, hvilken behandling vi anbefaler. Det afhænger af din person – hver gang.

Måske skal der mindre til, end du tror. Måske kan vi kombinere flere behandlinger til et resultat, du ikke turde drømme om. Alle muligheder er åbne, og vi finder altid frem til det bedste resultat sammen med dig.an-old-man-1435337-1280x960

Rynkeguide

Nedenfor ser du en liste over de mange typer ansigtsrynker, der findes. Du kan klikke dig frem og se, hvilke behandlinger der kan være aktuelle for dig.

Og husk på. Er du i tvivl, eller har du ikke besluttet dig, kan du altid ring til os på 70 27 57 57 eller booke en aftale her.

Hvilken type rynker kan vi hjælpe dig med?

 1. Panderynker
 2. Vredesrynker
 3. Smilerynker
 4. Hængende øjenlåg
 5. Nedfald af bryn og pande
 6. Poser under øjnene
 7. Rander underøjnene
 8. Kanin rynken
 9. Pigmentfejl
 10. Kreppet eller rynket hud
 11. Kindfold
 12. Mundvige
 13. Kæbelinje/hamsterposer
 14. Læberynke
 15. Halsrynke
 16. Dekolletage
Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: