Mommy makeover

Din krop skal stå meget igennem for at bringe et nyt lille liv til verden. En graviditet, fødsel og amning kan tage hårdt på en nybagt mors krop. En Mommy Makeover kan være med til at bringe glæden ved din krop tilbage.

Når de gamle jeans ikke passer længere

Det kan være en frustrerende følelse og en lang proces at få den gamle krop tilbage fra før fødslen. Træning og kost kan være med til at gøre en forskel, men det er ikke altid, at det skaber de ønskede resultater.

Det kan sætte tankerne i gang. Det kan være, at du har tænkt på et brystløft? Måske skal maven strammes op til sit gamle jeg? Måske begge dele?

Det får du ved en Mommy Makeover hos AK Nygart

  • Brysterne får spændstigheden tilbage. Det kan være, at din graviditet og amning har haft en effekt. Derfor tilbyder vi en forundersøgelse, og sammen med dig finder vi den rette løsning.
  • Din mave kan blive stram igen. Vink farvel til det overflødelige maveskind og mavedellen, og få din gamle smalle talje tilbage.

Du kan læse om andre, der har fået brystløft eller strammet maven op hos os ved AK Nygart her.

Det skal dog understreges, at en Mommy Makeover er en individuel procedure, og kan variere mellem personer. Vi tilrettelægger indgrebene efter hver kvindes behov.

 

Reklamer

Der er lukket for kommentarer.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: