Om Nygart

Hos Nygart Privathospital ved vi, det ofte er en stor beslutning at få foretaget en kosmetisk behandling eller en skønhedsoperation. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er for dig, at vi møder dig med både høj faglig ekspertise – og personligt nærvær. Det lover vi dig, lige fra den første forundersøgelse og så længe, du har brug for det.

Vi kan hjælpe dig med alt fra rynkebehandling, læbeforstørrelse og permanent hårfjerning til de egentlige kosmetiske operationer som brystforstørrelse, brystløft, fedtsugning og maveplastik.

Når du vælger at få din behandling hos Nygart Privathospital, vælger du klinikken et af landets dygtigste og mest erfarne behandlerteams. Vi har over 15 års erfaring med skønhedsbehandlinger som læbeforstørrelse, permanent hårfjerning og reduktion af rynker, for eksempel med Botox. Og med omkring 1.000 kosmetiske brystoperationer om året har vi også den erfaring, der gør dig tryg i hele behandlingsforløbet, når du får lavet brystforstørrelse, brystløft eller anden kosmetisk brystoperation.

Vores erfarne kirurger på Nygart Privathospital lægger stor vægt på at lytte til dine ønsker og forhåbninger, så de også kan rådgive dig på den rette baggrund. To kroppe er ikke ens, og derfor er den individuelle faglige vurdering så vigtig, inden du tager din beslutning.

En forundersøgelse til din skønhedsoperation hos os er altid gratis.

Du finder Nygart Privathospital i både Aarhus, Lyngby og i hjertet af København.

Reklamer

Blog på WordPress.com.

Up ↑